2020. évi bevalláscsomag – videós bemutató

Elérhetővé tettünk számodra 9 db videót egy nagyon kedvezményes csomagban, amelyek mindegyike megvásárolható külön-külön is – regisztráció után – a Könyvelőmentor oldal tudásanyagai között.

 

A csomag az alábbi bemutató videókat tartalmazza:

 1. videó: 20HIPA – Iparűzési adó bevallás
 2. videó: 20KATA – KATA bevallás
 3. videó: 2008 – Járulékbevallás
 4. videó: 2017 – Átvezetési nyomtatvány
 5. videó: 2065 – ÁFA bevallás
 6. videó: Cégkapu használata
 7. videó: EEGYKE – Meghatalmazás
 8. videó: IGAZOL – Adó- és jövedelemigazolás kérése nyomtatvány
 9. videó: PTGREG – Pénztárgép regisztrációs kód igénylése nyomtatvány

 

Ha még nem volt lehetőséged a gyakorlatban nyomtatványokkal találkozni, a videókból egészen biztosan meg tudod tanulni, hogy melyik mire használható és hogyan kell kitölteni.

 

A jelentkezési űrlap után küldünk egy díjbekérőt és amint a csomag díja a számlánkra érkezik, azonnal elérhetővé tesszük számodra az összes videót.

 

 

 

A bevalláscsomag díja: 20.000.- Ft

 

 

Mit kapsz ezért a díjért?

 • 9 db – a fentiekben részletezett – bemutató videót a nyomtatványokról 
 • Örökös hozzáférést. Így a videókat a jövőben bármikor megnézheted.

 

Mit nem kapsz ennek a képzésnek a keretein belül:

 • Ez nem személyes mentorálás! Csak bevalláscsomag. Ez azt jelenti, hogy nem áll módunkban ügyfeleiddel, munkáddal kapcsolatos kérdéseidre válaszolni, illetve tanácsot adni sem. Erre valók a különböző személyes mentorprogramjaink. Itt tudsz róluk informálódni.

 

 

Arra kérünk, hogy megfontoltan, határozottan dönts! Tudd, hogy mi a célod! A kifizetett díjat ugyanis abban az esetben sem áll módunkban visszafizetni, ha esetleg meggondolod magad.

 

 

 

ui1: Ha úgy érzed, hogy ennél személyesebb, közvetlenebb támogatásra van szükséged, jelentkezz valamelyik mentorprogramunkra itt!

ui2: Ha a te problémád nem szakmai jellegű, hanem az életed más területét érinti, személyes coachingra itt tudsz jelentkezni.

Figyelem! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a konyvelomentor@gmail.com címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem a képzésre! gombra való kattintással a Könyvelőmentor Bt-vel kötöd (3000 Hatvan, Rózsa utca 4.).
Fizetési feltételek: Jelentkezésed után azonnal visszajelzést küldünk e-mailben a fizetési információkról és a részvétel feltételeiről. A megrendelésedet csak a csomag díjának átutalásával véglegesítheted! A számlázási adatokat kérjük pontosan kitölteni, mert a számla kiállítása ezen adatok alapján történik! Amennyiben a csomag díját el szeretnéd költségként számolni, fontos a számlázási adatok és az utalásra használt bankszámla tulajdonosának egyezősége!