Kezdő könyvelők online gyakorlati képzése

 

 

Most végezted el valamelyik könyveléssel kapcsolatos képzést?

Már régen végeztél, de soha nem dolgoztál benne?

Régen dolgoztál könyvelőként, de sok idő kiesett?

 

Akkor a legjobb helyen vagy!

 

Folyamatosan, a te igényeidhez igazodva induló gyakorlati képzésünket neked találtuk ki! 

 

 

Sokat gondolkodtunk rajta, hogy mi lenne a legjobb módja annak, hogy téged is mentorálhassunk, aki még hiába kérdezel és hiába olvasod el egy-egy kérdésre adott válaszunkat, hiszen még semmilyen gyakorlati tapasztalatod nincs.

Egy önállóan, senkitől sem függve, a saját időbeosztásod szerint elvégezhető online képzés mellett döntöttünk, gyakorlatias leckékkel, videókkal, aminek keretében – reményeink szerint – meg tudunk téged ismertetni a könyvelőirodai munka rejtelmeivel.

 

A képzés az alábbiak szerint zajlik:

 • Számodra akkor indul, amikor jelentkezel és a képzés díja a bankszámlánkra érkezik. Ez azt jelenti, hogy nem kell alkalmazkodnod senkihez. Új csoport indulásához sem. Nem maradhatsz le hónapokra pénzhiány miatt sem. Amikor összegyűlik, indulhatsz! <3  
 • Egy zárt levelező rendszeren keresztül négy hónapon keresztül naponta kapod az újabb és újabb leckéket. Összesen 80 leckére számíts, amelyek között szöveges anyagok és videók is lesznek. Ezek a leckék mindenféle témát érintenek majd, de csak kezdő szinten. Utána – vagy ha nagyon agilis vagy, akár közben is – lesz lehetőséged a haladó csoportunkkal tartani, ami “élethosszig tartó” támogatást jelent folyamatos újdonságokkal, tájékoztatásokkal. Itt tudsz róla tájékozódni.

 

          Lesz a leckék között:

 • könyvelési tételek és azok magyarázatai
 • adatszolgáltatások elkészítése és szükségessége
 • bevallások elkészítése
 • könyvelőirodai rendszer kiépítése
 • könyvelőprogramok tapasztalatai
 • alkalmazottak helyzete a könyvelőirodában
 • könyvelőiroda indítása
 • könyvelőiroda vezetési tapasztalatok
 • ügyfelekkel kapcsolatos tapasztalatok, megfelelő bánásmód
 • NAV és egyéb hatósági ellenőrzések tapasztalatai, felkészülés az ellenőrzésekre
 • a szakmához szükséges emberi, lelki tulajdonságok megbeszélése
 • … és még nagyon sok minden
 • a leckék kiküldésének időtartama alatt folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, lehetőséged van e-mailben kérdezni az anyaggal kapcsolatban.

 

 

A képzés díja: 80.000.- Ft

 

 

Mit kapsz ezért a díjért?

 • Szöveges leckéket, videókat mindenféle témában.
 • Folyamatos kapcsolattartást, mentorálást a leckék kiküldésének időtartama alatt.
 • Örökös hozzáférést. Így a képzést a jövőben bármikor átismételheted.
 • Tanúsítványt a könyvelőirodai gyakorlatodról. Tévedés ne essék: itt a gyakorlatodra megyünk. A mérlegképes regisztrációhoz szükséges 3 évbe ez nem számít bele! “Csak” az önálló munkádat és az álláskeresést könnyíti meg! Legnagyobb örömünkre már megérkeztek hozzánk az első könyvelőirodai megkeresések, ahol a mi mentoráltjainkat szeretnék foglalkoztatni.
 • Önbizalmat és lelkierőt, hogy a könyvelőirodai munka során felmerült problémákat magabiztosan kezelni tudd.

 

 

Mit nem kapsz ennek a képzésnek a keretein belül:

 • Ez nem személyes mentorálás! Csak képzés. Ez azt jelenti, hogy nem áll módunkban ügyfeleiddel, munkáddal kapcsolatos kérdéseidre válaszolni, illetve tanácsot adni sem. Erre valók a különböző személyes mentorprogramjaink. Itt tudsz róluk informálódni.

 

 

A képzés indulásának időpontja: Folyamatos!

A képzés helyszíne: ONLINE! 

 

Néhány vélemény az eddigi csoportokból <3 :

 

“Nagyon köszönöm a segítségeteket, sok megválaszolatlan kérdésre kaptam választ. És nagyon élveztem a szakmai felvilágosítást, irányítást.
Kívánok sok erőt a munkátokhoz, és neveljetek még sok sok jó könyvelőt.
Köszönettel: Sasvári Lilla”
 
“Nekem, mint nem kezdő könyvelőnek is  nagyon hasznos volt, megnyugtató volt, hogy rengeteg dolog volt amit én is úgy csinálok ahogy Ti tanácsoltátok. Szerintem ilyen kis irodának mint a miénk ( 2 fő ) nagy szüksége van arra, hogy legyen valaki, akivel ha bizonytalan konzultálni tudjon. (…) Most nálunk elég sok idő megy el arra , hogy kövessük a változásokat és ez a munkától veszi el az időt. Nagyon örültem a képzésnek teljesen véletlenül vettem észre és azonnal jelentkeztem . Szerintem, ha van időtök ne hagyjátok abba nagyon hasznos amit csináltok , főleg ahogy végig mentünk a bevallásokon nekem nagyon tetszett  és Nektek köszönhetem , hogy végre sikerült az egykét is megcsinálnunk ( mielőtt vettük kétszer vissza dobták az enyémet ). (…)
Szóval én nagyon hasznosnak tartottam és szívesen ajánlom másnak is.
(…) ezért is volt jó, hogy Ti olyan közvetlenek voltatok, segítettetek mindenkinek nem féltve a tudásotokat.
Örülök , hogy megismerhettelek benneteket, sok sikert kívánok Nektek a továbbiakban is.”

 

Arra kérünk, hogy megfontoltan, határozottan dönts! Tudd, hogy mi a célod! A kifizetett díjat ugyanis abban az esetben sem áll módunkban visszafizetni, ha a képzés alatt úgy döntesz, hogy egy ponton túl nem akarod folytatni.

 

 

 

ui1: Ha úgy érzed, hogy ennél személyesebb, közvetlenebb támogatásra van szükséged, jelentkezz valamelyik mentorprogramunkra itt!

ui2: Ha a te problémád nem szakmai jellegű, hanem az életed más területét érinti, személyes coachingra itt tudsz jelentkezni.

 
Figyelem! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a konyvelomentor@gmail.com címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem a képzésre! gombra való kattintással a Könyvelőmentor Bt-vel kötöd (3000 Hatvan, Rózsa utca 4.).
Fizetési feltételek: Jelentkezésed után azonnal visszajelzést küldünk e-mailben a fizetési információkról és a részvétel feltételeiről. A jelentkezésedet csak a program díjának átutalásával véglegesítheted! A számlázási adatokat kérjük pontosan kitölteni, mert a számla kiállítása ezen adatok alapján történik! Amennyiben a program díját el szeretnéd költségként számolni, fontos a számlázási adatok és az utalásra használt bankszámla tulajdonosának egyezősége!