Online KATA képzés

A KATA adónem méltán népszerű manapság a vállalkozók körében.

Összeállítottunk neked egy olyan képzést, aminek a segítségével betekintést nyerhetsz az adónemmel kapcsolatos feladatokba és képes leszel önállóan elindítani és vezetni egy “kisadózó” vállalkozást könyvelőként és akár vállalkozóként is (ennek ellenére nem javaslom, hogy vállalkozóként magadnak csináld, mert egyéb dolgokon – táppénz, stb. – nagyot lehet bukni!)

 

A képzés az alábbi 7 leckét tartalmazza:

 1. lecke: Kisadózó vállalkozások tételes adója – elméleti rész
 2. lecke: Kisadózó vállalkozás könyvelése – tanácsadás
 3. lecke: Kisadózó vállalkozás könyvelése – Indítás
 4. lecke: Kisadózó vállalkozás könyvelése – KATA az iparűzési adóban
 5. lecke: Kisadózó vállalkozás könyvelése – Hogyan könyveljünk?
 6. lecke: Kisadózó vállalkozás könyvelése – Bevallások
 7. lecke: Kisadózó vállalkozás könyvelése – KATA bevallás

 

Folyamatosan, a te igényeidhez igazodva induló KATA képzésünket neked találtuk ki! 

 

 

A képzés az alábbiak szerint zajlik:

 • Számodra akkor indul, amikor jelentkezel és a képzés díja a bankszámlánkra érkezik. Ez azt jelenti, hogy nem kell alkalmazkodnod senkihez. Új csoport indulásához sem. Nem maradhatsz le hónapokra pénzhiány miatt sem. Amikor összegyűlik, indulhatsz! <3
 • Egy zárt levelező rendszer segítségével 7 munkanapon keresztül naponta kapod az újabb és újabb leckéket. Összesen 7 leckére számíts, amelyek között szöveges anyagok és videó is lesz. Ezek a leckék tartalmaznak minden információt ahhoz, hogy képes legyél önállóan indítani és vezetni egy “kisadózó” vállalkozást.

 

 

A képzés díja: 35.000.- Ft

 

 

Mit kapsz ezért a díjért?

 • Szöveges leckéket, videót KATA témában.
 • Folyamatos kapcsolattartást, mentorálást a leckék kiküldésének időtartama alatt.
 • Örökös hozzáférést. Így a képzést a jövőben bármikor átismételheted.

 

Mit nem kapsz ennek a képzésnek a keretein belül:

 • Ez nem személyes mentorálás! Csak képzés. Ez azt jelenti, hogy nem áll módunkban ügyfeleiddel, munkáddal kapcsolatos kérdéseidre válaszolni, illetve tanácsot adni sem. Erre valók a különböző személyes mentorprogramjaink. Itt tudsz róluk informálódni.

 

 

A képzés indulásának időpontja: Folyamatos!

A képzés helyszíne: ONLINE! 

 

Arra kérünk, hogy megfontoltan, határozottan dönts! Tudd, hogy mi a célod! A kifizetett díjat ugyanis abban az esetben sem áll módunkban visszafizetni, ha a képzés alatt úgy döntesz, hogy egy ponton túl nem akarod folytatni.

 

 

 

ui1: Ha úgy érzed, hogy ennél személyesebb, közvetlenebb támogatásra van szükséged, jelentkezz valamelyik mentorprogramunkra itt!

ui2: Ha a te problémád nem szakmai jellegű, hanem az életed más területét érinti, személyes coachingra itt tudsz jelentkezni.

Figyelem! Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekrol szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a konyvelomentor@gmail.com címen. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem a képzésre! gombra való kattintással a Könyvelőmentor Bt-vel kötöd (3000 Hatvan, Rózsa utca 4.).
Fizetési feltételek: Jelentkezésed után azonnal visszajelzést küldünk e-mailben a fizetési információkról és a részvétel feltételeiről. A jelentkezésedet csak a program díjának átutalásával véglegesítheted! A számlázási adatokat kérjük pontosan kitölteni, mert a számla kiállítása ezen adatok alapján történik! Amennyiben a program díját el szeretnéd költségként számolni, fontos a számlázási adatok és az utalásra használt bankszámla tulajdonosának egyezősége!